Offerte binnen de 24u voor bedrijfsfilm

Heb je interesse in het maken van een professionele bedrijfsfilm en hiermee je bedrijf in de kijker te zetten? Overweeg dan zeker Filmfirma. Neem gerust contact met ons op via onze website. Onze commerciële dienst kan u een heel snelle offerte leveren, welke binnen de 24u wordt geleverd.

Tevens staat Filmfirma in voor betaalbare prijzen inzake videoproductie. Filmfirma is een professioneel videoproductiebedrijf met zo’n 5 jaar ervaring. Wij maken regelmatig bedrijfsvideo’s voor instellingen, bedrijven en gemeenten. Bij ieder project zorgen we voor passende, flexibele en creatieve oplossingen. Wij vinden het belangrijk om bij iedere bedrijfsvideo out-of-the-box te denken. Zo garanderen wij jou een unieke beleving.

Bij de kosten van een bedrijfsfilm letten wij vooraf op jouw beschikbare budget. Filmfirma zorgt ervoor dat dit budget niet wordt overschreden en gaan op maat te werk voor de klant. Voor de prijsaanvraag bespreken wij in de briefing veelal de mogelijkheden tot het aantal draaiuren, de totaal mogelijke duur van de film, filmen op locatie of set, het aantal uren editing of eventuele speciale wensen. Deze mogelijkheden nemen wij mee in de prijs.

Op basis van het intakegesprek, en de info die van de klant verkregen wordt, gaat Filmfirma over tot het aanmaken van een offerte. Deze offerte bevat info over de uitwerking van de videoproductie, een prijsindicatie, samen met de mogelijke opties en meer info over de manier van werken. Hierbij moet er een belangrijk onderscheid gemaakt worden tussen video en animatie video.

Benieuwd naar wat jouw bedrijfsfilm gaat kosten? Neem contact met ons op via de website van Filmfirma.