Filmfirma is op zoek naar een filmmaker

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een stagair Filmmaker productie bedrijfsfilms/animatie. Je komt in een jong en dynamisch team terecht, en wordt betrokken bij de productie van verschillende bedrijfsfilms.

Gezien we vanuit de Filmfirma ons specialiseren in de productie van bedrijfsfilms en animatie, zal u als stagair voornamelijk betrokken worden bij de productie. Momenteel hebben we tal van projecten lopen (50/50 verhouding van film en animatie) waar je als stagair in aanraking mee zal komen.

Je komt in een jong en dynamisch team terecht van professionals die een passie delen in de filmwereld. Ideaal als student of stagair om ervaring in op te doen, en te proeven van de verschillende facetten die horen bij de productie van bedrijfsfilms.

Profiel

Vanuit de Filmfirma zijn we op zoek naar een stagair die ons team wilt komen versterken. Uiteraard zoeken we iemand met een gezonde drive, die interesse heeft in film en postproductie.

Ervaring met filmproductie en montageprogramma’s is uiteraard een belangrijk pluspunt, daar we vanuit de Filmfirma als belangrijkste doelstelling hebben om de stagair ervaring te laten opdoen in filmproductie. Ook naar online videomarketing, zal je als stagair betrokken worden bij de uitvoering van bepaalde videoprojecten.

Jobgerelateerde competenties
Films of audiovisueel werk regisseren: Promotiefilm
Een draaiboek maken (plannen, camera-instellingen, belichting, …) en het werkplan uitwerken (locaties, data, uren, decors, …)
Figuren animeren in 2D of 3D (tekeningen, door de computer gegenereerde beelden, driedimensionale figuren, …)
Films of audiovisueel werk regisseren: Reclamefilm
De promotie en verspreiding naar de media en het publiek begeleiden
Een film- of audiovisueel project uitwerken (televisiefilm, langspeelfilm, radio-uitzending, …) en voorstellen aan de producenten in de vorm van een samenvatting, scenario, …
Opnames bekijken en selecteren en de montage van de film, de uitzending of de documentaire controleren
De productievoorwaarden van het film- of audiovisuele project bepalen (locatie, duur van de opnames, budget, middelen, teams, …)
Persoonsgebonden competenties
Leervermogen hebben
Zelfstandig werken
Creatief denken (Inventiviteit)
Zin voor nauwkeurigheid hebben
Plannen (= ordenen)
Omgaan met stress
Resultaatgerichtheid
Solliciteer nu
Vereiste studies
Geen specifieke studievereisten

Talenkennis
Engels (goed)
Nederlands (zeer goed)
Werkervaring
Geen ervaring
Contract
Leercontract
Voltijds
Plaats tewerkstelling
Grondelsstraat 156 1070 ANDERLECHT
Aanbod

We bieden je een stageplaats aan in ons bedrijf. De duur mag door de kandidaat zelf bepaald worden, naargelang het traject hij of zij volgt.

Met de Filmfirma zitten we in Anderlecht, vlakbij Brussel-Zuid. Het is tevens mogelijk dat de stagair enkele dagen in de week de activiteiten van thuis uit mag uitoefenen.

https://www.vdab.be/jobs/vacatures/56643261/stagair-filmmaker-productie-bedrijfsfilmsanimatie?p=1&sinds=9000&trefwoord=filmfirma
www.vdab.be