UW ZAAK PROFESSIONEEL IN BEELD GEBRACHT

WIE ZIJN WIJ?

 

De Filmfirma is gespecialiseerd in de productie van bedrijfsfilms. Wij zorgen ervoor dat uw product of dienst op de juiste manier in beeld wordt gebracht. Zowel communicatie als beeldvorming zijn voor ieder bedrijf van cruciaal belang voor het bereiken van uw (potentiële) klanten.

Hoe?

We gaan voor ieder onderneming op maat te werk. Vanuit de Filmfirma starten we met een persoonlijk gesprek bij de klant. Daarin bespreken we met de klant hoe de diensten van de Filmfirma op maat kunnen aangeboden worden, en vanuit welk scenario kan gestart worden. Hierin is een duidelijke bepaling van de doelgroep heel belangrijk.

Vervolgens wordt er een duidelijke scenario uitgewerkt, inclusief planning met eventueel een storyboard dat als leidraad dient bij de opnames. Eenmaal de opnames achter de rug zijn wordt er een ruwe montage gemaakt die samen met de copywriting aan u wordt voorgelegd.

In de laatste fase worden indien nodig grafische elementen toegevoegd en geven we het geheel een unieke “look“.De Filmfirma stopt niet bij het afleveren van de film, we bieden heel wat marketing diensten aan om de bedrijfsfilm ook zijn rendement te geven. YouTube kanaal aanmaken, implementatie video in de website, video SEO…