UW ZAAK PROFESSIONEEL IN BEELD GEBRACHT

TESTIMONIALS

 

“Het was heel prettig om met de Filmfirma samen te werken. De doelstelling van het filmpje die we vooraf samen bepaalden werd volledig nageleefd, alsook de deadline. Via korte besprekingen en aanpassingen werd de uiteindelijke versie zoals gevraagd geleverd.”

De Sutter Kristof

CEO Ansi

“De samenwerking met de Filmfirma verliep telkens heel vlot. Ik deed reeds meerdere malen beroep op hen, zowel voor een reportage over onze modeshow als voor het filmen van ons huwelijk. De broers weten precies wat ze moeten filmen om uw organisatie in een goed daglicht te zetten. Ze zijn heel flexibel en meegaand in afspraken. Ze gaan ook discreet te werk, zodat niemand hinder ondervind van het filmen. Keep up the good work!”

Bert Schelfhout

Organisator modeshow D-LUXE

“Fameus vzw had een fijne en professionele samenwerking met Joris en Simon van De Filmfirma. Vlotte afspraken, creatieve ideeën en snelle aflevering met een knap resultaat.”

Lien Van Ballaer

Fameus VZW

“De Filmfirma pakt het zeer professioneel aan, maar toch met de nodige flexibiliteit die voor een event zeker noodzakelijk is.
Ik was zeer tevreden van de samenwerking en het resultaat is ook conform de verwachtingen.”

Lieselot Hamerlinck

Organisator European Equine Health & Nutrition Congress

“Zeer vlotte samenwerking met de Filmfirma. Tevreden van het resultaat!”

Leendert Van Hulle

Tutorial studiebegeleiding

“De Filmfirma werkt heel professioneel. Ze luisteren echt naar wat wij wilden, en boden enorm veel marge voor aanpassingen en correcties. Heel tevreden !”

Celine Van Laecke

Spar

“De Filmfirma heeft voor ons een schitterende bedrijfsfilm gemaakt. Het eindresultaat was super! Het filmpje van onze champagnebar bracht een mooie combinatie van juiste kleur, warmte, special effects, close up shoots en uiteraard de gepaste muziek. Wij zijn in ieder geval vol lof, zeker ook van hun vlotte en professionele aanpak. Top bezig, zeker een aanrader!”

Dimitri Stofferis

Bobaz Champagne Bar

“Een super gemotiveerd team dat zich erg flexibel opstelt, ondanks onze activiteiten op de vreemdste plaatsen en tijden hebben plaats gevonden. Niettemin een heel mooi filmpje, met mooie beelden die onze activiteiten in enkele minuten duidelijk weergeeft. Bedankt! ”

Thomas Kuijpers

Starlight Drive-In (Nederland)